aerodrome traffic circuit

Discussion regarding feeding FlightAssistant with maps and aviation data
Post Reply
flyingsaucer
Posts: 16
Joined: 25 Sep 2017, 18:58
Flying activity: Plane

aerodrome traffic circuit

Post by flyingsaucer » 29 Dec 2017, 13:55

Hello,

I would like to import airspace data from a text-file in OpenAir-format such as:
https://www.daec.de/fachbereiche/luftra ... raumdaten/

The aim is to have an overlay to the moving map created from such a vector data file (visualize aerodrom traffic circuit).

Is this possible? How?

Kind regards,
Nick

jmcazaux
Site Admin
Posts: 1606
Joined: 28 Sep 2011, 20:20
Device(s): Motorola X Play / Nexus 9
Flying activity: Plane
Machines: DR400, C172, C182
Location: LFMT / Montpellier

Re: aerodrome traffic circuit

Post by jmcazaux » 29 Dec 2017, 20:22

Hi Nick, unfortunately it is not possible to import openAir files.

We focus on providing integrated official quality data.

The issue is that as we get this data from Eurocontrol, it is only as comprehensive as each country publishes them.

Kind regards,
JM
Jean-Michel
LFMT / Motorola XPlay & Nexus 9 2015

flyingsaucer
Posts: 16
Joined: 25 Sep 2017, 18:58
Flying activity: Plane

Re: aerodrome traffic circuit

Post by flyingsaucer » 30 Dec 2017, 11:13

Dear Jean-Michel,

would have been nice, but I understand your argument.

Thank you for your fast reply and wishing you all the best for the new year!
Nick

Post Reply